Pentru rezervari sunati la:

0770 175 492

0770 173 599

Adresa:
E85, Pod Maracineni, Buzau

Cazare

Pensiunea Bianka este amplasata in imediata apropiere a orasului Buzau. A fost special amenajata intr-o zona , dar cu acces usor si rapid spre principalele puncte de atractie din regiune, pentru a oferi turistilor libertatea de a se bucura netulburati de peisajul pastoral, fara a îngradi oportunitatile de vizitare zilnica a obiectivelor turistice.

Pensiunea noastra se afla la 3 km de Buzau, pe drumul European E85 ,intre Buzau si Ramnicul Sarat Oaspetii nostri au în permanenta la dispozitie 30 de locuri de cazare, în 15 camere utilate cu mobilier si accesorii de cea mai buna calitate. Parcare proprie.

Pensiunea dispune de:
10 camere matrimoniale - ce dispund de baie proprie si dus, apa curenta calda si rece 24/24, televiziune prin cablu, internet.
5 camere duble - ce dispund de baie proprie si dus, apa curenta calda si rece 24/24, televiziune prin cablu, internet.

Facilitati Camere
Toate camerele din Pensiunea Bianka sunt dotate cu:
» grup sanitar propriu
» TV cu televiziune prin cablu
» incalzire centrala
» aer conditionat
» apa calda
» cabine de dus
» internet wi-fi
» mini-bar
» room-service 24/24

TARIFE CAZARE: 80 RON - 200 RON / noapte, in functie de tipul camerei
• Pentru sejururi cu perioade indelungate, preturile se negociaza.

Plata serviciilor se poate efectua si cu cardul!

De asemenea, pe intreaga perioada a sederii, va oferim servicii de spalat si calcat pentru articolele dumneavoastra vestimentare, folosind agenti de curatare de inalta calitate. In plus, va oferim si posibilitatea de a juca diverse jocuri de societate pentru a petrece clipe de neuitat in pensiunea noastra!